Healingsbilleder

Et personligt healingsbillede omhandler et emne, eller en situation, som er aktuel for dig, og som vil virke som inspiration til at håndtere eller forstå en given problemematik. Jeg tegner/maler i mange forskellige stilarter, det kan være en blyantstegning, en tegning med tusch, en akvarel, en pastelkridttegning eller en kombination af disse materialer.

Billedet vil altid være fremadrettet, lysende, positiv, venlig og nogle gange også humoristisk.

Dit personlige healingsbillede kan hænges op på væggen, og du vil hver dag opleve den lette energi, som strømmer til dig fra billedet.

Hvis du ønsker et personligt healingsbillede, kan du ringe til mig på 26139528.

Udtalelser fra modtagere af et personligt healingsbillede:

Lenes billede til mig kom lige dagen før mit liv skulle vise sig at tage en drejning på 180 grader. Dagen det blev malet til mig på, var det et billede, der skabte glæde og et glimt ind i fremtiden. Det var også et billede, der viste mig, at livets strabadser nogle gange skal tages med et smil. Den efterfølgende periode blev billedet en lille redningsplanke, da jeg blev kastet godt og grundigt ud i et stormende hav. 
Det var en bekræftelse af, at Lenes glimt ind i min fremtid var det samme, som den fornemmelse, jeg selv havde. Modsat det, der ellers blev sagt og ellers skete omkring mig. Tak Lene, for det blev i sandhed healende og glædeligt at se på dit billede.
Kærlig hilsen 
Charlotte NicskeDet giver stor oplysning og glæde .... at få visualiseret kanaliseringer gør at jeg husker bedre, og budskabet bevares i længere tid. Billedet af min lille hund hænger på mit job.

Mange kærlige hilsner,
Elisa Stockholm

| Svar

Nyeste kommentarer

27.12 | 19:00

Hej jeg er interesseret i croquis tegninger. Hvad tager du for dine billeder?
Vh Linda
50699166

28.11 | 21:24

Det har været en stor øjenåbner for mig at deltage i ugekurset. En helt anderledes måde at lære på. Nu glæder jeg mig til at øve mig. Skriv mig på "rejselisten"

28.11 | 20:58

Tak for et dejligt kursus. Hvor har jeg lært meget. Hvis der er en plads på dit hold vil jeg gerne deltage. Jeg er også interesseret i en rejse.
Mette Winther

29.08 | 10:15

Jeg kan kun tilslutte mig de andres udtalelser.Nu et par dage efter en uges kursus, er jeg gået i gang med at øve teknikkerne. Meget dygtig UFO lærer!