Politik - JFK21

Politik - JFK21

Jeg har meget længe været virkelig vred og sur over dagligt at blive præsenteret for milliardtab af mine egne penge på grund af banksternes grådighed og politikernes uduelighed. Længe har jeg brokket mig ved enhver given lejlighed over den svindel og det bedrag som hele tiden finder sted. Gift i grundvandet, vaccinepres(tvang), udsultning af den offentlige sektor, krigsførelse i fjerne lande, spild af offentlige midler til politikernes frås. 

Men, en dag i januar 2019, mødte jeg på gaden foran Netto i Lyngby in lille flok personer i gule veste, med Mads Palsvig i front. Han satte ord på mine frustationer og endda havde dannet et parti, JFK21. Jorden, Frihed, Kundskab. Alle deres mærkesager (der er over 30) kan jeg gå ind for, og jeg kunne pludselig se, at sandheden længe har været skjult for befolkningen. Der er en krig igang mellem eliten og folket, og hvis du er vred og sur, så er det fordi du bliver angrebet hver eneste dag. 

Det er svært at forstå, at nogen vil os det ondt, vi er vant til at tænke det bedste om andre, men der er altså nogle, som er i fuld gang med at stjæle alt fra dig: dine penge, dit helbred, dit privatliv, men det værste af alt er, at de også vil stjæle din og dine børns fremtid ved at tvinge 5G ned over hovedet på os alle. FØJ - 5G er ekstremt farligt for dyr, mennesker og planter. Og det er den samlede regering fra højre til venstre, som har solgt retten til at opsætte 5G uden at spørge os, om vi har lyst til at være prøvekaniner. 

Jeg har nu valgt at gå helhjertet ind i JFK21, og jeg vil opfordre alle til at gå ind på hjemmesiden og give en vælgererklæring. Partiet kommer ikke i medierne, de er holdt ude af alt, så du har måske ikke hørt om det. Men vi arbejder på sagen, og jeg håber, at du vil være med. 

| Svar

Nyeste kommentarer

27.12 | 19:00

Hej jeg er interesseret i croquis tegninger. Hvad tager du for dine billeder?
Vh Linda
50699166

28.11 | 21:24

Det har været en stor øjenåbner for mig at deltage i ugekurset. En helt anderledes måde at lære på. Nu glæder jeg mig til at øve mig. Skriv mig på "rejselisten"

28.11 | 20:58

Tak for et dejligt kursus. Hvor har jeg lært meget. Hvis der er en plads på dit hold vil jeg gerne deltage. Jeg er også interesseret i en rejse.
Mette Winther

29.08 | 10:15

Jeg kan kun tilslutte mig de andres udtalelser.Nu et par dage efter en uges kursus, er jeg gået i gang med at øve teknikkerne. Meget dygtig UFO lærer!